Gold of Mauritius je lehký, plný rum s tóny dubu a pražených ořechů. Skvěle vybalancovaná vůně, chuť i dojezd perfektně zachycuje ducha ostrova Mauritius, opravdové tekuté zlato.
Rumový Elixir Kakadu představuje typickou banánovou chuť Karibiku. Kakadu se vyrábí z blendu tří až pětiletých rumů, vyzrálých banánů macerovaných v rumu a karamelu.
Tento rum je dochucený tradičním kořením latinské Ameriky, vanilkou a skořicí. Pro dosažení lahodné chuti v rumu se maceruje po dobu 72 hodin čerstvě upražená káva.
SéRum elixír je pečlivě namíchaný z pravého panamského rumu, který zraje v sudech tři až osm let. Je jemný, hladký a kulatý. Ideální pro každou příležitost.
Rum se destiluje na pěti zařízeních v Guyaně a Trinidadu, odkud také pochází cukrová třtina, a v tropickém klimatu zraje ve vypálených sudech po bourbonu po dobu minimálně tří let.
Jemný, ovocný tříletý kubánský rum od Eminente, Ambar Claro, zrál v sudech po ex-whisky, aby vytvořil vrstvy křupavých červených jablek, bílého pepře a zázvoru na patře, spolu s hruškou, heřmánkem, vanilkou, karamelem a muškátovým oříškem. Ořech, který se zdrží v závěru.
Rum nabízí v chuti tóny medu a kořenění, převážně černý pepř. Intenzita je příjemná s mírným koncem. Tato směs rumů ve věku 3 až 5 let zrála v sudu po americké whisky.
Black Tot Finest Caribbean je inspirován historickým blendem námořnického rumu, který byl upraven pro chutě současnosti. Je hluboký a komplexní, s tóny tropického ovoce, kávy a čokolády.
Tento rum má svou unikátní charakteristiku. Je vyroben z melasy pocházející z Jamaiky. Perfektně se hodí k vychutnání při pokojové teplotě nebo na ledu.
Bacardí Carta Oro zraje v průměru 3 roky v malých dubových sudech, má výrazné aroma vanilky, máslového karamelu, sladkého banánu a meruněk s dotekem tropického ovoce.
Tři roky zrající rum, do kterého je při lahvování přidáván lusk vanilky z východního pobřeží Madagaskaru. Jedná se o jemný, vyvážený a v chuti stálý rum, ve kterém se rozvíjí chuť cukrové třtiny a vanilky.
Key Rum Panama připravený z kvalitního panamského třtinového destilátu zrajícího 3 roky v sudech z amerického bílého dubu v balení se dvěma skleničkami.
Doorly‘s White je rum zrající 3 roky v malých dubových sudech, než projde procesem filtrace přes živočišné uhlí. Tím získá svou pozoruhodně vysokou čirost, charakter a chuť.
V průběhu výroby jsou do vysoce kvalitního rumu přidány exotické rostliny a ovoce, které jsou typické pro ostrov Fiji. Výsledný rum je bohatý na kořenité tóny, vanilku a citrusy.