Hruškovica Žufánek je jemný 45% destilát, vyrobený z hrušek Williams. Charakteristické vlastnosti této lahodné odrůdy dodávají destilátu dlouhotrvající hruškovou chuť.
Karfíkův hruškový destilát zlatý je minimálně rok starý hruškový destilát, je typický zlatavým zbarvením a lahodnou, jemně zakulacenou chuťí připomínající koňak.
Sudličkova Hruškovice je charakteristická svou chutí čerstvých hrušek, vyrobená je pouze z ovocného lihu. Její konzumace je vhodná ke každé příležitosti.
HRUŠKOVICE je vyrobena z odrůd hrušek Boscova lahvice, Konference a Williamsova. Zdrojem plodů pro tento destilát byla Polabská nížina na Litoměřicku a okolí Děčína.
Limitovaná edice Hruškovice Žufánek, která vyzrávala v dubovém sudu. Oproti čiré variantě se stáčí ta dubová jako 40%. Je jemnější a lépe vyniknou chutě získané zráním v sudech.
Golden je vyráběn dle tradiční slovenské receptury spojující sílu a jemnost. Kombinací pravého ovocného destilátu s vysoce kvalitním lihem vzniká příjemná vůně a zlatavá barva.
Ruční rodinná malovýroba je zárukou výjimečnosti a díky trojnásobné destilaci jsou odstraněny všechny nežádoucí látky způsobující nevítané chutě či vůně.
Golden je vyráběn dle tradiční slovenské receptury spojující sílu a jemnost. Kombinací pravého ovocného destilátu s vysoce kvalitním lihem vzniká příjemná vůně a zlatavá barva. Pro výraznější aroma a chuť je přidán plod hrušky.