Martini Riserva Speciale Ambrato je vyrobeno z hroznů Moscato d´Asti, které se míchají s extraktem z chinovníkové kůry (původem z Ekvádoru) a Reveně kadeřavé (z Číny). Výsledkem je lehce hořká chuť s květinovými a medovými tóny.
Tradiční „griotka“ se připravuje z pravé višňové šťávy, která jí dodává typickou chuť, vůni i barvu. Chutná výborně samotná, ale skvěle se hodí i k doladění zmrzlinových pohárů nebo míchaných drinků.
del Professore Gibson je vermut s kombinací 27 rostlinných látek. Nabízí čerstvé ovoce a jemné zelené bylinky přecházejí do odvážného pelyňku, koriandru, nového koření a zázvorového dortu.
Jiskrná karibská kokosová pochoutka Mahina Coco je vytvořena z lahodných kousků mladého kokosu s rumem Agricole, který přináší jemnou a sladkou kulatost tropů.
Martini Riserva Speciale Ambrato je vyrobeno z hroznů Moscato d´Asti, které se míchají s extraktem z chinovníkové kůry (původem z Ekvádoru) a Reveně kadeřavé (z Číny). Výsledkem je lehce hořká chuť s květinovými a medovými tóny.