Karibský rum z melasy, do kterého se přidává tajná směs koření. V jeho chuti se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku a pepře.
Tento Laphroaig je vytvořen výběrem pěti různých sudů v různých věkových kategoriích. Jsou spolu oddáni, aby dosáhli jemné rovnováhy chutí, která otevírá svět Laphroaig pro každého milovníka této whisky.
Malfy Gin Rosa je grapefruitový gin z řady Malfy, vyráběný v Itálii se sicilským růžovým grapefruitem, infuzovaným spolu s jalovcem, rebarborou a 5 dalšími přísně italskými rostlinami.
Tady je okouzlující kousek sklářského řemesla – Mauricius Dodo naplnil svůj zlatý rum do této ohromující láhve ve tvaru Dodo! Dodo byl známý tím, že měl modrošedé peří, ale myslíme si, že díky zlatému rumovému odstínu tento malý chlapík vypadá velmi přitažlivě.
Milovníci vodky a pálivých pokrmů pozor. Destilérka s příznačným názvem The 'Hot Enough' Vodka Co. přišla 1. října na trh s nejpálivější vodkou na světě.
Jednosudové lahvování Plantation Rum Panama 2008 Single Cask – Pineau des Charentes Finish je stejně jako všichni zástupci Single Cask Collection 2022 dostupné pouze v omezeném množství.
Od nedotčených lagun po svěží džungle je Plantation Isle of Fiji ódou na krásu ostrovů Fidži. Tento lahodný rum je vyráběn tradičními technikami z místní fidžijské cukrové třtiny.
Plantation Sealander rum se plaví mezi ostrovy Barbados, Mauritius, Fiji produkujícími rum již více než 25 let, aby vám přinesl ty nejlepší rumy po souši i po moři. Sealander ctí historii spojením tří velkých ostrovů produkujících rum. Tyto skvělé rumy jsou zasílány po moři k druhému zrání, než je mistr Blender odborně namíchá.
Plantation Stiggins Fancy Pineapple kouřový Formula Rum 40 % 0,7 l speciální edice velmi limitovaná. Surová melasová úprava po dobu 4 až 6 měsíců v sudu po whisky Teeling.
Připojte se k nám na oslavu 130. výročí jedné z nejlegendárnějších palíren Karibiku, West indies rum Distillery, která je domovem pro Plantation Rum. Pro tuto příležitost Alexandre Gabriel, Master Blender představuje unikátní verzi omezenou na pouhých 20 sudů.
Roku – v Japonštině číslo 6 – označuje šestici surovin, které v ginu zanechaly pestrou a zároveň jemnou chuť. Jarem provází květy sakury, létem čajové lístky Sencha a Gyokuro, podzim okoření pepř Sansho a zimnímu období dodá šťávu Yuzu.