Vzhledem k aktuální situaci doporučujeme volit dopravu na adresu, která nadále funguje bez omezení. Některá výdejní místa byla nucená svoje provozovny dočasně uzavřít. Taktéž doporučujeme volit platbu převodem nebo online platební kartou, případně úhradu dobírky kartou. Většina dopravců a výdejních míst aktuálně nepřijímá hotovost.
 

Sudličkova Slivovice 0,5l 40%

 

MiSudličkova Slivovice je čistá pálenka, která je charakteristická svojí vůní. Vyrobena je z kvalitních vyzrálých švestek, tímto je velmi originální. Slivovice je jemná a středně aromatická. 

Švestkový destilát - čistá ovocná pálenka z vyzrálých švestek.

Dostupnost Vyprodáno
249 Kč
205,79 Kč bez DPH
Značka Fonticulus - Sudličkova Pálenice
Kategorie Slivovice,Slivovice 40% 0,5l, Pálenka 40% 0,5l
Položka byla vyprodána...
 

Sudličkova Slivovice se vyrábí z kvalitních švestek, které sklízíme a následně třídíme. Švestky jsou tou nejdůležitější surovinou pěstitelské pálenice. Slivovice je také názývána národním nápojem. 

Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce se připraví kvas. Ten se získá tím, že ovoce kvasí v kvasných kádích, bez přístupu vzduchu. Kvašení je nejdůležitější proces. Ovoce kvasí minimálně 60 dnů. Doporučená teplota skladování je 10-18 °C. Ovoce se necháva přirozeně kvasit a tím vzniká ta nejlepší slivovice. Výrobu slivovice nazýváme destilací. Na 1l ovocné pálenky se spotřebuje 9-13kg švestek. Vypálená slivovice má velmi vysoký poměr lihovitosti, proto se musí ředit vodou na požadovanou lihovitost. Ve výrobě slivovice má Sudličková pálenice 160 letou tradici.

Složení: ovocný destilát, voda

Vyrábí: Fonticulus - Sudličkova pálenice 

logo-etiketa

 

 

 

 

 

 

 

Hmotnost 1 kg
% alkoholu (?) 40%
Objem (?) 0,5l

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies naleznete zde.