SEMÍNKA HOŘČICE ŽLUTÉ NA KLÍČENÍ 120 G BIO SONNENTOR
Detailní popis produktu
Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější. Žlutá a černá hořčičná semínka jsou v jihoindické kuchyni obzvláště důležitá a před použitím do Ghee (přepuštěné máslo) se praží, čímž dostane ostrá chuť ořechový nádech. Opražená semínka skvěle chutnají na rybě nebo zelenině. Kromě toho jsou součástí kari-past a kořenících směsí. Kdo rád experimentuje, může hořčičná semínka také nakličovat a tyto chutné lehce ostré klíčky použít do salátů. Doba namáčení: 5 hodin. Doba klíčení: 3-9 dní. Ideální teplota: 18-20 °C, 2 x denně proplachovat. Tip: Dříve než při vaření přidáte ostatní přísady, je vhodné hořčičná semínka orestovat společně s cibulí a česnekem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Semínka k nakličování |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
složení: | 100 % semínka hořčice žluté (Sinapis alba) BIO |
skladování: | Skladujte v suchu a chladu. |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.