› Potraviny › Trvanlivé potraviny › Těstoviny, rýže, luštěniny › Rýže
Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem
Rýže kulatozrnná natural je výjimečná svým baculatým tvarem a vysokým obsahem škrobu. Díky němu do sebe absorbuje hodně vody. Po uvaření vás překvapí svou příjemnou krémovou konzistencí.
Basmati rýže získala svůj název podle své příjemné vůně. Basmati znamená v sanskrtu „voňavá“. Její zrno je krásně štíhlé a podlouhlé a po uvaření zústává dokonale sypké.
Sypká a nelepivá rýže. Její zrna jsou štíhlá a špičatá a krásně drží tvar. Bude vám chutnat jako příloha, v rizotu, salátu i zeleninových směsích.
Rýže červená vyniká svou jedinečnou červeně rezavou barvou a oříškovou chutí. Patří mezi speciální neloupané druhy rýže.
Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni.
Rýži Arborio si oblíbí všichni milovníci italských pokrmů. Rýže Arborio je po uvaření křupavá uvnitř a lehce lepivá na povrchu, což je typické pro italská risotta.
Rýže pestrobarevná je výtečnou směsí dlouhozrnné rýže natural, červené rýže a divoké neboli "indiánské rýže". Dopřejte si originalitu a dodejte vašemu pokrmu barevnost a netradičnost.
Rýže dlouhozrnná natural není loupaná ani leštěná, proto si zachovává vyšší obsah vlákniny i vitamínů. K uvaření bude potřebovat delší dobu, počítejte tak s 50 - 60 minutami.
Rýže červená vyniká svou jedinečnou červeně rezavou barvou a oříškovou chutí. Patří mezi speciální neloupané druhy rýže. Dodá atraktivitu vašim salátům, přílohám a rizotům. Díky obsahu obalové vrstvy jsou její zrna plná vlákniny a vitamínů. Zamilujete si ji na první ochutnání.
Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni. Jasmínovou vůni a chuť získává díky specifickému klimatu a půdě v severní oblasti Thajska, kde se pěstuje.
Rýže dlouhozrnná bílá vyniká svou krásnou barvou, rychlou přípravou a příjemnou chutí. Za 15 - 20 min získáte vynikající přílohu k vašim masovým i zeleninovým pokrmům, k omáčkám nebo luštěninovým směsím.