PANNA COTTA BEZ LEPKU 40 G BIO AMYLON

30 Kč 26,09 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení

Bio panna cotta se používá na přípravu mléčných dezertů. Návod k přípravě: 1.Sypkou směs (40 g) nasypeme do 200 – 250ml smetany ke šlehání, přidáme 0,5 -1 lžíci cukru (cca 20g) a důkladně promícháme cukrářskou metličkou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bio panna cotta se používá na přípravu mléčných dezertů. Návod k přípravě: 1.Sypkou směs (40 g) nasypeme do 200 – 250ml smetany ke šlehání,přidáme 0,5 -1 lžíci cukru (cca 20g) a důkladně promícháme cukrářskou metličkou. 2. 200ml mléka (přivedeme k varu,přilijeme směs se šlehačkou a povaříme 1 minutu. 3. Vlijeme do dezertních misek vypláchnutých studenou vodou a necháme vychladnout do úplného ztuhnutí. Můžeme servírovat v miskách, nebo opatrně uvolníme od okraje misky a vyklopíme na dezertní talířek. 4. Před podáváním polijeme dezert čokoládovou nebo ovocnou omáčkou, také můžeme zdobit čerstvým ovocem a mátou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pudingy
Hmotnost: 0.05 kg
Speciální výživa: BEZLEPKOVÉ
Alergenů: MLÉKO
energetická hodnota (kJ): 244
energetická hodnota (kcal): 58
tuky (g): 0,7
nasycené mastné kyseliny (g): 0,4
sacharidy (g): 10
cukry (g): 6g;bíl
bílkoviny (g): 3g;sůl
sůl (g): 0,07
složení: sušená syrovátka*,sušený glukózový sirup*, kukuřičný škrob*,agar*, vanilka mletá (Bourbon)*z ekologického zemědělsví.
skladování: Skladujte v suchu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: