Ve dnech 28. 9. a 29.9 bude naše výdejní místo zavřeno, budeme se těšit na Vás v ostatní pracovní dny.

Mouka špaldová polohrubá 1 kg BIO PROBIO

99 Kč 81,82 Kč bez DPH
do týdne
Možnosti doručení

Bílá biomouka na sváteční pečení. Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka polohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky, a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta. Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin.Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní, je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná. Víte že? Jsme specialisti na zpracování špaldy. Věnujeme se tomu už od našeho počátku v roce 1992 a máme celou řadu špaldových výrobků (špaldota, mouky, vločky, krupice apod. ). Naše technologie nám umožňuje odebírat špaldu téměř "přímo z pole" a zrno zpracováváme od jeho počátku - čištění, sušení, mletí, balení. Sušíme šetrně teplým vzduchem a konečný produkt si tak zachová své živiny. Mouky nemeleme do zásoby a máme je proto vždy čerstvé a voňavé. Naše špalda pochází z ekopolí, když ji pěstujeme, děláme to šetrně, s ohledem na půdu, vodu, ptáky, hmyz.... Koupí našeho produktu chráníte naši přírodu i své zdraví.

Doplňkové parametry

Kategorie: Potraviny
Hmotnost: 1.1 kg
Speciální výživa: VEGANSKÉ
Alergenů: LEPEK
energetická hodnota (kJ): 1447
energetická hodnota (kcal): 341
tuky (g): 1,1
nasycené mastné kyseliny (g): 0,18
sacharidy (g): 69,7
cukry (g): 0,7
vláknina (g): 4,2
bílkoviny (g): 11
složení: 100 % špaldová mouka polohrubá BIO
skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 75%

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: