Chléb celozrnný (směs na pečení) 400 g BIO

 

Směs obsahuje 93 % celozrnných mouk , které meleme v bio mlýně ve Starém Městě pod Sněžníkem a jejichž rozmanitost ve směsi čítá neuvěřitelných 8 druhů.

Dostupnost do týdne
40 Kč
34,78 Kč bez DPH
   
Značka PRO-BIO, obchodní společnost s r.o.
Kategorie Potraviny
 

Provoňte svůj domov jedinečnou vůní domácího chleba. Připravili jsme pro vás směs na chléb, která vám usnadní přípravu těsta a jehož pečení je pečlivě odzkoušeno.

Směs obsahuje 93 % celozrnných mouk , které meleme v bio mlýně ve Starém Městě pod Sněžníkem a jejichž rozmanitost ve směsi čítá neuvěřitelných 8 druhů. Najdete v ní i takové perličky jako je celozrnná mouka z červené pšenice nebo z pšenice dvouzrnky i různé trhanky. Celozrnná mouka je známá svým vysokým obsahem vlákniny a zrno v ní pomleté si zachová většinu svých vitaminů a minerálů, protože se mele celé.

Chléb můžete upéct v domácí troubě nebo v pekárně, oba postupy jsou vyzkoušené a popsané na obale výrobku. Celozrnný chléb má vysoký obsah vlákniny a je zdrojem bílkovin. S křupavou kůrkou a jedinečnou chutí a vůní domova chutná nejlépe namazaný kvalitním máslem.

Hmotnost 0.5 kg
Alergeny LEPEK
energetická hodnota (kJ) 1423
energetická hodnota (kcal) 340
tuky (g) 4,2
nasycené mastné kyseliny (g) 0,5
sacharidy (g) 57
cukry (g) 2,1
vláknina (g) 8,8
bílkoviny (g) 12
sůl (g) 1,9
složení Celozrnná mouka žitná jemně mletá*, celozrnná mouka pšeničná jemně mletá*, celozrnná mouka žitná hrubě mletá*, celozrnná mouka pšeničná hrubě mletá*,celozrnná mouka špaldová hrubě mletá*, celozrnná mouka z červené pšenice jemně mletá*, celozrnná mouka z pšenice dvouzrnky jemně mletá*, trhanka z červené pšenice*, len hnědý*, celozrnná mouka ječná jemně mletá*, slunečnicová semena*, žitná trhanka*, jedlá mořská sůl, kmín mletý*. * Z ekologického zemědělství. </P>
skladování Skladovat v suchu při teplotě do 25°C

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací o cookies naleznete zde.