› Potraviny › Přísady na vaření a pečení › Mouky
1 2 »
Stránka 1 z 2 - 36 položek celkem
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná špaldová mouka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chléb, quiche, pizzy…
Kukuřičná polenta vás přenese do slunné Itálie. Kukuřičná polenta je ta správná volba na rychlý oběd či večeři. Hotovo za pár minut.
Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Na chlebové mouky vybíráme zrna s nejlepší pekařskou kvalitou.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná hrubá mouka je vhodná na domácí knedlíky, halušky, noky, šišky i třená těsta. Při pečení či vaření počítejte s tím, že celozrnné mouky vážou více vody.
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka plohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.
Pohanková mouka je vždy voňavá, čerstvo mletá a bezpečná pro celiaky i alergiky. Z pohankové mouky usmažíte ty nejbáječnější palačinky.
Mouka z červené - čočky nová výzva pro vaše bezlepkové pečení.Volba pro všechny, kdo mají rádi nové chutě, netradiční suroviny, zpestření a chtějí zatočit s nudou a konvencemi.
Máte rádi pohankovou mouku a nepotřebujete garanci bezlepkového produktu? Tato mouka je tedy určena právě Vám.
Pšenice dvouzrnka je předchůdkyní dnešní pšenice, která ji na našem území nahradila někdy v 6. století a to především kvůli vyšším výnosům. Dodnes si dvouzrnka zachovala svou přirozenost a není šlechtěná.
Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn.Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového kvásku a na pečení chleba. Vhodná je i na přípravu perníkových těst.
Ječná mouka celozrnná na ty nejbáječnější nadýchané lívance. Ječná mouka celozrnná je nekompromisně nejlepší moukou na lívanečky.
Přirozeně bezlepková mouka. Má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná. Je výborná na lívanečky, palačinky, dorty, sušenky i buchty. Skvěle zahušťuje a dá se výborně kombinovat s dalšími bezlepkovými moukami.
Celozrnná mouka pšeničná - dopřejte svým knedlíkům to nejlepší. Celozrnná mouka pšeničná vás překvapí svou plnou chutí a příjemnou vůní. Přilepšete svým knedlíkům, nokům, šiškám i bábovkám. S celozrnnou mouku budou poctivější, trochu tmavší a na delší dobu vás zasytí. A potešíte i svůj trávicí trakt.
Žitná mouka výražková na posvícení a sváteční dny Žitná mouka výražková je zaručenou volbou na sváteční perníky, vdolky, buchty, rohlíčky a houstičky.
Kukuřičná mouka s vůní a chutí žhavého Mexika Kukuřičná mouka - vaše jízdenka do žhavého Mexika.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn.Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového kvásku a na pečení chleba.
Pšeničná celozrnná mouka se šetrně mele v jedinečném bio mlýně. Pšeničnou celozrnnou moukou doplňte z 1/3 ke svým oblíbeným receptům.