Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Pšeničná mouka plohrubá je vhodná k přípravě litých těst, na bábovky, perníky, makovníky a bublaniny. Je vhodná na třená a šlehaná těsta.
Mouka z červené - čočky nová výzva pro vaše bezlepkové pečení.Volba pro všechny, kdo mají rádi nové chutě, netradiční suroviny, zpestření a chtějí zatočit s nudou a konvencemi.
Pšenice dvouzrnka je předchůdkyní dnešní pšenice, která ji na našem území nahradila někdy v 6. století a to především kvůli vyšším výnosům. Dodnes si dvouzrnka zachovala svou přirozenost a není šlechtěná.
Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn.Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového kvásku a na pečení chleba. Vhodná je i na přípravu perníkových těst.
Přirozeně bezlepková mouka. Má velmi jemnou chuť a je lehce stravitelná. Je výborná na lívanečky, palačinky, dorty, sušenky i buchty. Skvěle zahušťuje a dá se výborně kombinovat s dalšími bezlepkovými moukami.
Celozrnná mouka pšeničná - dopřejte svým knedlíkům to nejlepší. Celozrnná mouka pšeničná vás překvapí svou plnou chutí a příjemnou vůní. Přilepšete svým knedlíkům, nokům, šiškám i bábovkám. S celozrnnou mouku budou poctivější, trochu tmavší a na delší dobu vás zasytí. A potešíte i svůj trávicí trakt.
Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Proto má přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku zrna. Celozrnná špaldová mouka je vhodná na koláče, buchty, perníky, chléb, quiche, pizzy…
Mouka z červené pšenice se hodí na pečení chleba, výrobu těstovin, pečení sušenek, placek apod. Pro přípravu tradičního kynutého pečiva se doporučuje kombinace s běžnou pšeničnou moukou.