Legendární kmínka má své příznivce již po staletí. Sudlička kmínka je vyráběna za studena, macerací kvalitního českého kmínu, a tím má plnou chuť a vůni po kmínu.
Gin Bombay Sapphire patří do kategorie London Dry ginů. Vyrábí se již od roku 1761 a je zdaleka nejrozšířenějším a nejpopulárnějším ginem na celém světě.
Naga Malacca, která je výsledkem dlouhé macerace Arrack Batavia s přírodními výtažky z kůry kumquatu, jambu (java jablka), citronové trávy a koriandru.
Prémiová vodka původem z Polska. Její nezaměnitelná chuť vzniká macerací tzv. Zubří trávy v destilátu. Je delikátní, s mírným nádechem trávy a krásné nazelenalé barvy.
Jednosladová skotská whisky Talisker, vyráběná v nejstarší palírně na ostrově Skye, se vyrábí u moře od roku 1830 a její vůně a chuť vás okamžitě spojí s jejím drsným námořním domovem.
Ron de Jeremy Spiced je vytvořen z nejkvalitnějších rumů ostrova Trinidad a směsi exotického koření. Jeremy spiced se vyznačuje výrazně tmavou barvou, na rozdíl od jiných spiced rumů, a taktéž výraznou chutí.
Má hedvábnou strukturu a plné tělo díky kolonovému destilačnímu zařízení, kde se destilují i typické obilné whisky. Aroma je cítit po japonských citrusech jako je Yuzu, Kabsu a Amanatsu.
Eminente ztělesňuje znovuzrození kubánského rumu z 19. století, který vytvořil César Martí, nejmladší Maestro Ronero (Rum Master) ostrova César Marti - Maitre Rhumier.
Nový Gordon's Gin 0,0% poskytuje odvážnou, jalovcovou chuť, kterou byste očekávali od Gordon's. Gordon's 0,0% poskytuje skutečně autentický, živý nealkoholický zážitek, který dokonale vystihuje ducha Gordon's.
Plantation O.F.T.D. rum je jasný pohled na klasický styl overproof rumů. Alexandre Gabriel se k němu připojil při hledání správné směsi. Prohledal rumové obchody po celém světě, aby našel dalších šest starších rum mastrů, kteří společne našli ten správny blend.
Barceló Imperial Onyx je směs rumů, zrající 10 let v sudech po bourbonu, filtrované onyxovými kameny, které dodávají Barceló Imperial Onyx mystiku, která charakterizuje tento rum nebývalé intenzity.